Even people in Russia now they know what that title stands for: I'm going to write about a new recipe.
Ingredients (for 4 persons)
- 320g of maltagliati (a type of pasta, close to maccheroni)
- 300g of shelled shrimps
- 300g of octopus
- 500g of mussels
- parsley
- 400g of peeled tomatoes
- 6 spoons of olive oil
- 1 onion
- 1dl of cooking white wine
- salt and pepper
Brown the onion with the remaining oil, add the octopus, cleaned and cut in pieces, shrimp, and after two minutes, the tomatoes.
Let cook the sauce for five minutes, then add the mussels and cook for two minutes. Salt and pepper.
Boil the maltagliati in boiling salted water, drain and cook until 'al dente' and let them flavor in the sauce. Turn off the heat, sprinkle with parsley chopped prepare and serve.
Buon appetito.
The result sholud be similar (hopefully better) of this one.
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A quanto pare la Stampede mi ha fornito una carica di energia, perciò oggi ci saranno due post nello stesso giorno. Anche in Russia ormai sanno a cosa si riferisca quel titolo: vi parlerò di una nuova ricetta.
Ingredienti (for 4 persone)
- 320g di maltagliati
- 300g di code di gamberi sgusciati
- 300g di moscardini
- 500g di cozze pulite
- prezzemolo
- 400g di pelati
- 6 cucchiai di olio d'oliva extravergine
- 2 cipollotti tritati
- 1dl di vino bianco
- sale e pepe bianco
Rosolate il resto dei cipollotti con l'olio rimasto; aggiungete i moscardini, puliti e tagliati in pezzi, i gamberi e, dopo 2 minuti, i pelati. Fate cuocere il tutto per 5 minuti, quindi unite le cozze sgusciate e proseguite la cottura per 2 minuti. Salate e pepate.
Lessate i maltagliati in abbondante acqua bollente salate, scolateli al dente e fateli insaporire nel condimento. Spegnete il fuoco, cospargete la preparazione con il prezzemolo tritato e servite.
Buon appetito.
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